PROCESFACILITERING & SYSTEMISK COACHING I LYNGBY

OM LINE SKOV

Jeg tror på, at vi alle gør, det bedste vi kan ud fra de ressourcer, erfaringer, værdier, behov, fortællinger, vaner, strategier og overbevisninger vi har.

Det er ikke let at ændre aspekter af sit liv og gøre noget nyt. Det at ændre sin tankegang og deraf sine handlinger kræver, at vi først forstår, hvad der ligger til grund for den forståelse af verden, vi nu engang har, og går på opdagelse i den. 

Det er en øvelse at se livet og vores udfordringer fra flere vinkler og få en idé om, hvor vi kan justere op og ned, så vi i højere grad får et liv i trivsel.

Det kan være enormt svært at forstyrre vores egen tankegang tilpas, så vi når frem til nye strategier. Desuden kan det være svært at overskue og se klart, på de relationer vi står i og på de oplevelser, vi har med os i livet, som gør os, til dem vi er.

Derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp. Jeg stiller de helt rigtige spørgsmål, der får dig i refleksion og hjælper dig til at prøve nye veje.

Jeg glæder mig til at følge din proces!

Line Skov - personlig proceskonsulent & systemisk coach

oM KLINIKKEN

 Her hos Line Skov bliver du mødt professionelt og seriøst. Det er meget vigtigt for mig at skabe tillid og tryghed i vores relation, og samtidig er jeg opmærksom på, at stille spørgsmål, som rykker dig til nye steder. 

Du kan altid ringe eller maile og høre om dine muligheder.

Velkommen til!

Klientudtalelse:

“Line er et af de mest oprigtige og autentiske mennesker, jeg har mødt. Hendes balance mellem professionalisme og indlevelse er imponerende, og man føler sig med det samme tryg og fortrolig i Lines nærhed. Line har evnen til at fremhæve ethvert menneskes ressourcer og få én til at føle sig i stand til at mestre selv den sværeste situation.
Line har hjulpet mig igennem flere store livskriser, og jeg kan til enhver tid anbefale alle at tage en samtale med Line, hvis man har brug for hjælp og støtte på livets vej.” 

Bettina Aagaard

Mit lokale

Mit lokale er indrettet lyst og venligt. Der er bløde stole og udsigt til haven. Rummet er indrettet med whiteboardtavle, som jeg ofte bruger til at give overblik over vores samtale. Der er te, kaffe og vand. Og vi har et hyggeligt venteværelse.

Loaderiet Lyngby

I klinikfælleskabet Loaderiet Lyngby er vi mange forskellige behandlere, der yder behandling til krop og sjæl. Vi ligger tæt på offentlig transport og på motorvej, og her er altid parkeringspladser tilgængelige. Se mere på www.loaderiet.dk ved at klikke på billedet.

uddannelser og erfaring

Uddanelser og kurser.

Line Skovs relevante uddannelser og kurser:

  • Lifecoach – Sofia Manning/manning Inspire
  • Marte meo terapeut – Marte Meo international by Maria Art
  • Systemisk, psykodynamisk og eksistentiel psykoterapeut
  • Den konsultative position – fra ekspertvejleder til proceskonsulent – Kaaber og Kastrup
  • Supervisionsuddannelse – Institut for Relationspsykologi ved Annette Groot
  • Systemisk vejleder ved psykolog Ole Løw
  • Generel samtaleteknik fra Børns vilkår
Line Skov - personlig proceskonsulent & systemisk coach
     Line Skov har 15 års erfaring med coaching, procesfacilitering, supervision, marte meo, vejledning og hjernens kognitive funktioner.
 
     Jeg har erfaring både som selvstændig, fra det offentlige system og fra private organisationer. Jeg har eksempelvis været tilknyttet Børns Vilkår som børnerådgiver på børnetelefonen.
 
Jeg står til rådighed for almindelige ressourcefulde mennesker, der ønsker at udvikle sig via refleksion, mentalisering og med et løsningsfokuseret mindset. 
 
Du er altid velkommen!
 
N.B. Jeg laver ikke decideret terapi, selvom jeg er uddannet psykoterapeut. Hvis emner dukker op under coachingen, som spænder ben for videre udvikling, kan jeg kort arbejde med dig vedr. udfordringerne på terapeutisk vis, men ønskes dybdegående psykoterapi, kan jeg henvise videre til rette psykoterapeut. 
fullsizeoutput_69dc

Ord brugt om Line Skov:

– grundig

– skarp

– empatisk

– imødekommende

– forstående

– ildsjæl 

– seriøs

– indlevende

– professionel

– autentisk/oprigtig

Jeg arbejder efter psykoterapeutforeningens og ICF´s (International Coaching Federation´s) etiske regler.

Kontakt

Addresse

Agervang 8, 2800 Lyngby

Mail

mail@lineskov.dk

Telefon

+45 21 22 18 12