PERSONLIGE PROJEKTER

PROCESFACILITERING & SYSTEMISK COACHING I LYNGBY

FIND VEJEN I DIT PERSONLIGE PROJEKT

HVORDAN FÅR JEG UDLEVET MIT PERSONLIGE PROJEKT?

Har du et personligt projekt i dit liv, som du finder svært at udleve? Eller du trænger måske til lidt justering på specifikke områder? 

Det kan ofte være et personligt projekt, vi aldrig rigtigt kommer igang med. Måske handler det om at komme i form, få mere energi eller holde op med usunde vaner. Måske handler det om at skifte arbejde eller blot skifte retning i livet. Måske handler det om, at få en kæreste eller være i tvivl, om du skal forlade dit nuværende parforhold. Måske ønsker du mere tid med dit barn eller at prioritere arbejde mindre.

Det kan være svært at ændre adfærd. Ofte undersøger vi hvad, der er smart at gøre. Vi googler og opsøger eksperter, der kan fortælle os, hvad vi skal gøre, men det der udfordrer os er, hvordan vi så rent faktisk laver ændringer, der passer til os. Til lige præcis den du er! Det er nemlig ikke helt nemt. Alle mennesker er forskellige, og min erfaring er at rådgivning og online forløb med gode råd og oversigter for vej til udvikling sjældent virker – eller kun kortvarigt. Det skal kombineres med din personlighed, erfaringer, behov, vaner etc. og modereres dertil, for at kunne virke. For at det giver mening på sigt for netop dig.

Samtidig har du en urhjerne, der primært tænker på overlevelse. Det vil sige, at den prioriterer tryghed, stabilitet, gentagelser og forudsigelighed. Det kan være op ad bakke at samarbejde med sin hjerne, når man ønsker udvikling. 

Få procesfacilitering og systemisk coaching til dine peronlige projekter.
Find din vej til glæde, lykke, selvvær og trivsel.

FIND DIT HVORDAN

Ønskerne kan være mange, men én ting er sikkert; vi oplever alle på et tidspunkt i livet, at vores ønsker ikke rigtigt matcher det, der faktisk er.

Ofte ved vi `hvad´ der mangler i livet, men vi mangler et klart `hvordan´ til at komme derhen. One-fits-all modeller passer sjældent til alle, og eksperters generelle råd og vejledning til, hvordan vi f.eks. kommer i trivsel og oplever glæde, kan jo altså ikke møde alles behov – eller værdier – eller overskud – eller ønsker – eller erfaringer – eller … (sæt selv ind). Så selvom andre mennesker oplever trivsel og glæde ved at dyrke yoga om morgenen, faste en dag om ugen, skrive jobansøgning udfra en særlig skabelon, booste parforholdet i Rom, hoppe i vandpytter med sit barn i regnvejr,  ja så er det altså bare ikke sikkert alt dette passer til dig!

Du skal finde din egen vej og finde ud af det `hvordan´, der er rigtigt for dig! 

Ved et forløb hos Line Skov, bliver din ønskede forandring gjort tydelig for dig, dine udfordringer, der spænder ben og opretholder problemet, bliver beskrevet og dine usikkerheder og undskyldninger bliver gennemgået og forhåbentligt forandret til lyst og overskud. Vi dykker ned i overbevisningerne, mønstrene, vanerne, historierne, erfaringerne m.m. Det hele bliver sat op for dig visuelt, så du kan tage det med dig som en plan, og så det på bedste vis lykkes at finde nye veje.

FORLØBET ER FOR DIG DER...

  • har et projekt i tankerne, du ønsker at lykkes med, men har svært ved selv at finde vejen i
  • har prøvet gang på gang at komme i mål, men det lykkes ikke for dig
  • er nysgerrig på dig selv, og hvorfor du kommer til at sabotere dine egne projekter
  • ved der ligger behov og værdier bag, der spænder ben for dig, men som du gerne vil blive mere bevidst om
  • slår dig selv i hovedet, hver gang det ikke lykkes at tabe dig, stoppe med sukker, se veninderne mere etc.
  • føler dig låst fast og at du aldrig vil få succes med dit projekt
  • er klar til at smøre ærmerne op og virkelig kigge på, alt det ubevidste i dig, der arbejder imod dig

Tro mig – vi har alle sider af vores liv, der ikke lykkes, fordi vi har svært ved at forstå og håndtere, at vores ønsker om forandring og mål ikke matcher vores helt grundlæggende følelse af at overleve, høre til, blive set, være glad, være nok, være tryg og meget mere. 

Ved at du bliver bevidst om de bagvedliggende årsager, kan du nu tage valg i livet, hvor du med årvågenhed og bevidsthed gør de nødvendige ting, der får dig til at trives.

Mit lyse hyggelige samtalelokale i Loaderiet Lyngby.

Line Skov - Agervang 8, 2800 Lyngby - tlf. 21 22 18 12 Mail: mail@lineskov.dk