PROCESFACILITERING & SYSTEMISK COACHING I LYNGBY

Priser

Individuel session

50 min. à 850 kr.

Session for par

80 min à 1250 kr.

Pakkeforløb

Køb en pakke à 3 sessioner og spar 300 kr. på sidste session. Individuelt pakkeforløb 2.250 kr. Pakkeforløb for par 3450 kr. Forløbet betales i fuld pris ved første session.

Aflysning

Du skal ved aflysning give besked senest dagen før kl.14. Gives der ikke besked senest dagen før kl.14, koster det 50% for sessionen, du er udeblevet fra.

Praktisk information

Parkering og transport

Kommer du i bil, er der en stor parkeringsplads ude foran huset med gratis parkering. Motorvejsafkørsel til Helsingørmotorvejen er 2 min herfra. Alternativt er der busstoppested meget tæt på og lokalbanen og s-toget er i gåafstand.

Opstartssamtale

Når du overvejer, om du skal gå i et forløb her hos Line Skov, er du velkommen til at kontakte mig pr. telefon. Her kan du afgøre, om det jeg kan tilbyde, vil passe til dit behov. Jeg tilbyder en gratis opstartssamtale på 15 min.

Klientsikkerhed

Jeg arbejder under reglerne for tavshedspligt, og alt hvad du fortæller mig er mellem os to. Dette kan kun fraviges, hvis jeg vurderer, at du eller andre er i fare, og det du fortæller er afgørende herfor. Når du booker en tid hos mig, giver du mig dermed lov til at opbevare din persondata som navn, adresse, telefonnummer m.m.. De opbevares efter persondataloven og herefter slettes de. De noter jeg i sessionen tager eller de skemaer vi sammen udfylder opbevares på samme vis.

Covid19

Der bliver i klinikken gjort rent ofte og sprittet af efter hver klient. Du bedes også spritte hænder af ved ankomst. Kom gerne til tiden, så du ikke skal sidde med mange andre i venteværelset. I mit lokale sidder vi med afstand og evt. udluftning. Mundbind er ikke nødvendigt. Er du bekymret for smitte, kan du få sessionen online på messenger eller facetime. Omvendt hvis jeg bliver forkølet eller lign. op til vores session, vil jeg tilbyde dig en online session. Jeg er i øvrigt vaccineret

Line Skov, Agervang 8, 2800 Lyngby – 21 22 18 12 mail@lineskov.dk