SYSTEMISK ANALYSE

PROCESFACILITERING & SYSTEMISK COACHING I LYNGBY

SÆT FOKUS PÅ SYSTEMERNE I DIT LIV

HVAD ER EN SYSTEMISK ANALYSE?

Alle færdes i adskillige systemer i deres hverdag. Et system er f.eks. dit arbejdssystem (arbejdsplads), dit familiesystem (både din egen lille familie, du selv har skabt, og din familie du er vokset op i), dit venskabssystem, dit parforholdssystem, dit fritidssystem, dit nabo/genbo-system etc.   

Systemer består af mennesker og vil derfor uværgeligt gøre, at man nogle gange støder sammen ift. meninger, erfaringer, lyster, håb, behov etc. 

I et system ændrer dynamikken i hele systemet sig, hvis et element i systemet ændrer sig. Derfor kan du altid tage ansvar for din del af systemet og finde en ny vej, der kan være med til at bidrage til eller ændre hele systemet.

Det smarte ved systemisk analyse er, at du kan gå alene og alligevel præge hele systemet. Dog kan I også sagtens gå sammen som kærester, familiemedlemmer, forældre, kolleger, venner el.lign.

Via systemisk analyse kan du finde en ny vej i de fællsskaber, du færdes i.
Brug systemisk analyse og systemisk coaching til at blive klogere på de systemer, du færdes i.

HVAD ER EN SYSTEMISK ANALYSE?

Befinder du dig i et system, hvor I igen og igen støder på forskelligeheder, der spænder ben for jeres trivsel? Og hvor du gerne vil tage et ansvar i, at finde ud af hvor du kan bidrage til at ændre dynamikken eller finde netop din vej i dette system? 

Måske I har forskellige prioriteter? Forskellige behov? Værdier, der ikke helt matcher? Eller måske er det uenigheder omkring hverdagen, der fylder? Måske er kommunikationen ikke i top og I misforstår hinanden?

I et hvilket som helst system er det op til dig, hvordan du vil indgå og præge det. Du kan tage ansvar for dine behov og ønsker – og kommunikationen af dem.

Systemisk analyse hos Line Skov handler om at blive klarere på, hvad udfordringerne er, og hvad den ønskede forandring i stedet er. Vi finder sammen de opretholdende faktorer, som viser hvilke udfordringer, der påvirker og spænder ben i systemet. Til sidst finder vi sammen tiltag, du kan tage med dig.

Vi kigger sammen på, hvorfor det er svært at nå hinanden? Hvordan prioriterer du ift. de andre i systemet? Er dit mål det samme, som dem du indgår med? Hvad fungerer og hvad gør ikke? Hvilke prioriteter har I hver især? Hvilke opretholdende faktorer understøtter dig og hvilke gør ikke? 

Sammen finder vi tiltag, som du kan starte på med det samme.

HVEM HAR GLÆDE AF SYSTEMISK ANALYSE?

  • Hvis du er del af et system, der udfordrer dig
  • Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan udvikle dig, i et specifikt system du færdes i
  • Hvis du gerne vil se med nye briller på dit familiesystem/børnesystem, fordi hverdagen generelt er udfordrende
  • Hvis du i dit parforhold føler, I er på vej i hver jeres retning, men egentlig gerne vil blive sammen
  • Hvis du i et system er uafklaret og har svært ved at se vejen frem
  • Hvis du/I føler, I taler forbi hinanden eller ikke kan skabe fælles fodslag.
  • Hvis du i et system ønsker at blive klogere på, at I har forskellige værdier, behov og mål og ikke kan finde en fælles vej.
  • Hvis du føler, I har forskellige prioriteter og ikke kan tale jer frem til en løsning.
  • Hvis du ønsker at få overblik over din ageren og prioriteret i et system, du færdes i
  • Hvis en eller begge har følelsen af ikke at slå til og være nok. 
Få overblikket med systemsik analyse.

Line Skov, Agervang 8, 2800 Lyngby - 21 22 18 12 - mail@lineskov.dk